Werd toch nog gezellig

De dag begon saai. Ik werd iets voor 7u45 wakker en om 10u lag ik er weer in tot 12 uur. Buiten was het somber, grauw en nat. Ik had dus weinig zin om naar buiten te gaan.

Een oud collega zou vanuit zijn werk naar mij komen. Hij was 17u30 ongeveer hier. Tot die tijd heb ik niet veel gedaan. Beetje mijn huisdiertjes aandacht gegeven en opgeruimd. Verder was het saai.

Na een bakkie koffie te hebben gedronken zijn we eerst boodschappen bij de Lidl gaan doen en toen door eten wezen halen en bij hem opgegeten. We hebben veel gelachen met Google Home en we hebben gezellig bijgekletst. Ik kreeg van hem nog een paar gekleurde wifi lampen die hij niet meer gebruikte. Erg aardig van hem. Ik ben net klaar met het spelen ermee. Ze staan nu ingesteld op paars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *