Mijn goede vrijdag

Mijn goede vrijdag was goed. Ik werd rond 9 uur wakker uit mezelf en heb lekker gedoucht. Daarna heb ik een poosje op balkon gezeten en mijn buro opgeruimd.

‘s Middags ben ik lekker heel de middag op pad geweest. Ik ben een eind wezen fietsen en heb daar een paar winkeltjes bezocht. Ook heb ik het één en ander gekocht, zoals een tafelkleed, kleding en wat rommeltjes voor mijn haar. Nog wel meer hoor, maar jullie hoeven niet alles te weten.

Ik was rond 16 uur weer thuis en heb even achter de pc gehangen. Daarna ben ik naar mijn vriend gegaan om lekkere frietjes met twee broodjes hamburger te eten. We hebben lekker in de tuin gegeten.

Vanavond heb ik thuis nog een poosje op balkon gezeten en toen het donker werd weer achter de pc gerommeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *