Veel buiten

De afgelopen 3 á 4 dagen ben ik veel buiten geweest. Elke dag wel een uur gewandeld en soms zelfs twee keer een uur. Lekker door de polders vooral.

Ondanks dat het koud buiten is, is het steeds wel perfect wandel weer. Droog en niet echt een windje. Heel goed te doen.

Vandaag ben ik ook veel weg geweest. Eerst een paar uurtjes naar de inloop en daar heerlijke soep gegeten. Toen even naar huis en wat muziek geluisterd. Daarna nog even naar het Kruidvat, de apotheek en weer even naar de inloop. Rond 17u was ik thuis en heb ik pistoletjes in de oven gedaan en toen die klaar waren lekker belegd met ham en kaas.

Later op de avond stond er een vriendin voor de deur, waarmee ik de afgelopen twee dagen steeds een uur mee ben wezen wandelen door de polderstraat. Ze wilde weer met me wandelen 🙂 Aangezien ik door het vele wandelen wat last had gekregen van mijn knieën hebben we samen een rondje kinderboerderij gedaan via de singel. Zij ging nog wel door de polderstraat. Uiteindelijk hebben we samen toch nog een half uur gewandeld.

De rest van de avond heb ik niet veel meer gedaan. Beetje muziek luisteren in mijn relax stoel met laptop op schoot en wat chatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *